Spraytower ALL-IN-ONE

Automatisk Spraykabine

First-Tan Selvbruner-maskine er udstyret med en touch skærm på ydersiden hvor du indtaster din højde inden behandlingen, dette gør at den sprayer helt perfekt uden overspray. Derefter vælger du den type lotion du ønsker, og her har du op til tre forskellige valgmuligheder. Når du har valgt hvilken type lotion du ønsker, begynder maskinen at hente lotion op, samt rense dyssen så man ikke blander de forskellige lotions. Alt imens dette udføres klæder du dig af, og når behandlingen er klar vil det indikeres i displayet. Herefter træder du ind i kabinen, trykker på start og følger vejledningen som vises på den indvendige skærm, samt lytter til voice guiden. En typisk behandling varer 6 til 8 minutter.

 

  • ALL-IN-ONE Har varmlufttørring i overdelen, så kunden hurtig er tør og kunden skal ikke stå i alle mulige stillinger, der sidder en skærm inde i kabinen som undervejs viser hvad man skal gøre, og en voice guide.
  • Den kan kører med 3 forskellige væsker på hver sin beholder, der giver signal i displayet når de er ved at løbe tør, kører ca. 30 behandlinger på 1 liter væske, nem påfyldning. Kunden kan selv manuelt fylde væske på de tre beholder.
  • Servicemæssig kan den fjernstyres via enten en computer eller smartphone, så man hjemmefra kan kalde maskinen op og fjernstyre den, har kun en dyse som er selv-rensende efter hver behandling og denne dyse kører rundt om kunden op & ned, kunden skal ikke stå i forskellige stillinger som andre maskiner kræver.
  • Maskinen er total støjsvag da kompressor enheden placeres væk fra maskinen, bliver oplyst via led-light i forskellige farver, som kan betjenes og stilles som man ønsker det.